Mahmoud Hammad, a successful Egyptian model

Mahmoud Hammad is a young man from Egypt who decides to change his destiny. For 3 years, from a 45kg boy he has worked out a wicked man. He has 25 years and managed to succeed in a short time in the field of modeling.

It is Mister Ocean Egypt 2017 , and it opens its way to the world at the Miss Ocean World competition 2017 A photo shoot is waiting for a well-known jewelery brand, which becomes a face .

And has higher ambitions. We will see how this young man will surprise us.

1. Why do you want to work as a model?

Answer: I love this work. It make so proud of. I like be perfect and gentleman and this work make me happy.

2. Have you attended fashion modeling courses?

Answer: I learn this in YouTube and i take courses online but its not just about courses it’s about love because when u love something in ur work u will do the best.

3. Why would you think you’re fit to be a model?

Answer: I love it and I’m o.k. in this way its because looking and body and all.

4. What are your goals as a model?

Answer: My goals… I want be the best.

5. What do you know about the advertisement industry, advertising psychology & photography?

 

Answer: Look, much people its afraid from camera and You knw much actors its not good in camera. I´m not afraid from this and I study psychology and photography. Then I believe that I’m o.k.

6. How do you communicate with people?

Answer: In internet and in sure in street too because of my work and my college.

7. Do you eat nutritiously? How often do you exercise or go to the gym?

Answer: I love eat so much and drink too but i hate alcohol and smoking .. I go to gym everyday and I have one day rest from gym. I building my body. I love it because body give Yoursself confidence.

8. What do you hope to accomplish at our modeling agency?

Answer: I will try give You the best for me and I hope You will be liked.

9. Would you model any kind of clothing at all?

Answer: Yes

10. State you availability: Would you travel? Work full-time,part time?Any hours?

Answer: Yes because I  love it all

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here